Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] M249 saw m27 iar rpk

DostawcaPizzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć niedługo wbiję 24 lvl na medyku i mam 50 tys C na wydanie. Mam do was pytanie która broń będzie lepiej spełniała wymogi

celna, dużo ammo, dobra do walki na bliski dystans, duże dmg, kompatybilna z dodatkami VIper mags, Thunderbolt stock, heavy barrel, reddot.

Niechcę propozycji innych broni interesują mnie tylko TE 3.

b6b78815.png

Opublikowano

Jeśli byś grał więcej z biodra to saw ma większy dmg i mniejszy odrzut z biodra,ale też i mniejszy zasięg z biodra.

M27 iar ma ciut mniejszy dmg,za to z biodra ma większy dystans i ciut większy odrzut z biodra.

Co do ammo razem saw ma 208 / iar 270 tyle,że w jednym magazynku z viperami saw będzie miał aż 104 / iar 54.

Także decyzje pozostawiam tobie rpk w każdym bądź razie możesz odrzucić z miejsca.

Opublikowano

Rpk, Rpk i jeszcze raz rpk wsadź te dodatki co masz oprócz celownika bo do tego nie trzeba. Ruska maszyna najlepsza sam teraz tym gram.

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

Ja tam katuje ostatnio M249 SAW :P Pierwsza moja broń w BF P4F i jakoś się lepiej mi nawet gra aniżeli MG36 bądź co bądź M27IAR i RPK74M nie zasługują na to aby przestać o nich w jakikolwiek sposób myśleć. Ja bym kupił M27 z powodów taktycznych, takich jak: szybkie przeładowani, średni rozrzut, dobrze się sprawuje z celownikiem (w rpk celownik naprawdę się nie sprawdza).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...